• Far TEgner opsummerede vores konference, KOM21, kreativt, sjovt og præcist. Deltagere og oplægsholdere var meget begejstrede for de visuelle referater og delte dem selv videre på sociale medier, så koferencens pointer fik endnu større rækkevidde. Ditte Havelund, Marketingansvarlig, KForum.
 • Far Tegners streg er fuld af humor og han har flair for at omdanne og formidle auditive input til visuel output til gavn for andre. Det var kærkomment på Clever Content Conference, hvor hans visuelle referater stak ud blandt tweets på konferencens officielle hastag. Stine Holmgaard, Head of Events, Clever Content Academy
 • Far Tegners visuelle referater har været et effektivt trækplaster i vores strategiske brug af take-aways til vores konference om samskabelse. Hasses tegninger er for os super værdifuldt indhold og har derfor været en rigtig god investering. Michel Winckler - Kommunikation- og Marketingkonsulent, Professionshøjskolen Absalon
 • Far Tegner fangede lynhurtigt essensen af oplæggene og omdannede kreativt ord til tegninger. For deltagerne var tegningerne et sjovt og anderledes krydderi, og mange har efterfølgende set og downloadet de visuelle referater. /Andreas G. Jensby - Communications & Marketing Manager, No Zebra
 • Far Tegners visuelle illustrationer og sjove streg var med til at gøre nogle af de mere tekniske emner lettere at forstå og skabte en humoristisk opsummering og et kærkomment analogt afbræk, efter en lang dag med powerpoints og grafer. /Morten Fristrup - Commercial & Communications Officer, Denmark, Marine Stewardship Council

Her kan du dykke ned i et udvalg af mine tidligere løste opgaver og færdiggjorte projekter. Fra tid til anden laver jeg ting som falder udenfor de vante opgaver. Det kan være alt fra personlige projekter og eksperimenter til utraditionelle opgaver fra kunder, som ikke lige er dækket af mine “normale” ydelser.

Jeg ser det altid som en mulighed for at lære noget, blive klogere og udvide mine færdigheder. Hvis du sidder med et projekt, hvor visuel kommunikation, grafisk design og formidling kunne være en del af det, så kontakt mig endelig og lad os finde ud af om vi skal samarbejde.

Dette er et udvalg. Du kan se flere eksempler på mit arbejde på LinkedIn, på Facebook og på Instagram.

Grafisk facilitering

 • Kommunikationsstrategi
  En visualisering af kommunikationsstrategien skaber overblik og tydeliggør kanaler, budskaber og målgrupper på enkelte overskuelige ark
 • KOM21
  Grafisk facilitering til KOM21 – KForums årlige kommunikationskonference – skabte begejstring og synlighed om konferencen på sociale medier.
 • Årsmøde for MSC-mærket Danmark
  Grafisk facilitering til MSC-mærkets Årsmøde gjorde de tekniske emner lette at forstå og skabte et humoristisk og kærkomment, analogt afbræk.
 • eCommerce Power Day
  Visuelle referater fra eCommerce Power Day var et sjovt og anderledes krydderi, som blev ivrigt downloaded af konferencens deltagere.
 • Clever Content Conference
  Grafisk facilitering til Clever Content Conference var til gavn for deltagerne og gav ekstra opmærksomhed på konferencens officielle hashtag.
 • Konference om samskabelse
  Grafisk facilitering til Professionshøjskolen Absalons konference om samskabelse skabte værdifuldt indhold, som øgede deltagernes læring.

Illustration og visuel kommunikation

 • 100-dages projektet
  I 2020 skrev jeg 100 børnerim og historier for børn med tilhørende illustrationer på 100 dage. Det var en del af #the100dayproject.
 • Far på barsel
  En tegneserie-dagbog om livet som Far på barsel. Glæde, frustration, frygt, ble-skift! Højdepunkter fra hverdags-livet som småbørnsfamilie
 • Kampen for Danmark
  Kan du blive Danmarks nye højrefløjs ikon? ‘Kampen for Danmark’ er et gratis satirisk brætspil om populisme på den danske politiske højrefløj. Lige til at printe ud.
 • Valgkamp
  Valgkamp er et hurtigt, satirisk, kortspil med terninger om politik i Danmark. Vind mærkesager, undgå skandaler og end som statsminister.
 • Københavns Kommunes Lokaludvalg
  For Københavns Kommune producerede jeg to animationsvideoer, der fortalte om lokaludvalgenes rolle i at sikre dialog og nærdemokrati.

Tak for info, men jeg ved stadig ikke helt…

Det er ingen skam. En vis portion skepsis er sundt og nettet flyder jo nærmest over af lovprisende, SEO-venligt salgsgas. Måske har du brug for at læse lidt mere dybdegående om de ydelser jeg tilbyder, eller min metode?


Book et møde

Inden jeg kan give et tilbud på en opgave, skal jeg som regel vide noget mere om det. Derfor er første skridt altid at vi skal mødes. Det kan være på telefonen, digitalt eller i den virkelige verden.

På den måde kan vi få afdækket dine behov og få afstemt forventningerne, så du får en pris og et produkt, som du bliver tilfreds med.