Konference om samskabelse

#konference

Visuelle referater fra Professionshøjskolen Absalons samskabelseskonference

Professionshøjskolen Absalon løfter uddannelsesområdet i Region Sjælland fra deres syv afdelinger fordelt fra Gedser til Odden.
Samskabelse er et emne med stort potentiale og bevågenhed, som fylder på tværs af uddannelserne.

“Far Tegners visuelle referater har været et effektivt trækplaster i vores strategiske brug af take-aways til vores konference om samskabelse.

/Michel Winckler – Kommunikations- & Marketingkonsulent, Professionshøjskolen Absalon

Logo for Professionshøjskolen Absalon

I 2016 arrangerede Professionshøjskolen Absalon – som dengang lød det internationale navn University College Sjælland – en samskabelseskonference, hvor Far Tegner leverede grafisk facilitering.


Samskabelse skaber nye løsninger i samfundet

Samskabelse handler om at skabe løsninger på komplekse samfundsopgaver i samspil mellem offebntlige institutioner, borgere, virksomheder og civilsamfund. Ved at facilitere samarbejdet mellem borgere, frivillige, foreninger, offentlige instanser og virksomheder på deres egne præmisser, kan der opstå nye løsninger på samfundets udfordringer. Det var hovedbudskabet ved Professionshøjskolen Absalons samskabelseskonference, som både bød på teoretisk gennemgang af principperne for samskabelse og gode, praktiske eksempler på vellykkede samskabelsesprocesser i Danmark.

Visuelle referater

Far Tegners referater er super værdifuldt indhold for os og har derfor været en rigtig god investering. “

/Michel Winckler – Kommunikations- & Marketingkonsulent, Professionshøjskolen Absalon


Jeg er altså stadig lidt i tvivl…

Det er ingen skam. En vis portion skepsis er sundt og nettet flyder jo nærmest over af lovprisende, SEO-venligt salgsgas. Jeg tænker, at mine tidligere løste opgaver kan give dig den bedste ide om, hvordan du kan bruge grafisk facilitering til at styrke læringsudbyttet af din konference.

Dem kan du dykke ned i på min side om ‘Projekter’, eller ved at trykke på denne smarte knap.


Book et møde

Inden jeg kan give et tilbud på grafisk facilitering til dit arrangement, skal jeg simpelthen vide noget mere om det. Derfor er første skridt at vi skal mødes. Det kan være på telefonen, digitalt eller i den virkelige verden.

På den måde kan vi få afdækket dine behov og få afstemt forventningerne, så du får præcis den grafiske facilitering som passer bedst til dit arrangement og budget.