Far Tegner er en enkeltmandsvirksomhed, som ejes af Hasse Borg Søegren.

I Far Tegner hjælper jeg mennesker og organisationer med at mødes, reflektere og forbedre deres kommunikation og virksomhedsprocesser ved hjælp af grafisk facilitering. Og så fortæller jeg mine egne og andres historier som illustrator.

Der var engang en dreng…

…som var glad for at tegne. Det har jeg i al fald været lige så længe, jeg kan huske. I skolen og derhjemme sad jeg altid og doodlede, eller lavede mine egne små tegneserier og eventyr. Jeg tog en uddannelse i at skabe oplevelser og historier (Cand. comm. ved RUC i 2012) og fik et arbejde. Og så var det jo det, skulle man tro.

Ved et lille lykketræf var jeg i 2016 til et arrangement i Kommunikation & Sprog, hvor Mie Nørgaard afholdt kursus i grafisk facilitering. Det var en regulær åbenbaring. Ved at fortolke det hørte visuelt, i stedet for at tegne noget tilfældigt, kunne mine kruseduller pludselig bruges til noget. Jeg kunne huske det hørte bedre fordi jeg fik skabt nogle billeder på pointerne. Og så fik jeg oven i købet et produkt ud af det, som var væsentligt mere delbart og anvendeligt for andre, end en samling håndskrevne noter – som med al sandsynlighed ville ende i en af den slags skuffer, som kun åbnes ved en fejl og hurtigt lukkes igen, for at undgå at blive kvalt i støv og nullermænd.

Jeg fandt hurtigt ud af, at det var et værktøj med flere muligheder og en disciplin jeg havde talent for. Et par uopfordrede ‘demonstrationer’ ved en fag-konference og et seminar på mit arbejde førte til forespørgsler om, hvad jeg tog for det. Og så hoppede jeg ud i eventyret som selvstændigt erhvervsdrivende med begge ben i december 2016. 

Historien om Far Tegner starter for mange år siden

Missionen

Far Tegners primære opgave er at hjælpe andre mennesker med mine visuelle kompetencer

Med Far Tegner vil jeg gerne bruge mine evner ud i visualisering til at skabe rum til refleksion og dialog, hjælpe folk med at visualisere og kommunikere deres tanker, og derigennem skabe bedre samtaler og løsninger.

Det gør jeg konkret

Og side quests

Og så vil jeg også bare gerne fortælle historier og tegne noget jeg synes, er fedt. Det er ikke så corporate-strømlinet, eller plotmæssigt railroaded – men det gør mig glad.

Derfor sætter jeg  også billeder på andre folks historier og tegner og skriver mine egne ting – typisk med baggrund i mit liv som småbørns-far, rolle- og brætspilsnørd og et menneske med en vis portion skabertrang i årene. Nogle af de ting kan du finde her på siden i min lille butik, men ellers lægger jeg det typisk op på min facebookside, og på min Instagram.

Jeg er altid begejstret for at kaste mig over utraditionelle projekter og få mulighed for at lære noget nyt. På den måde har jeg  fået lov at lave brætspil, animationsfilm, logoer og infografik m.m. Så hvis du har en opgave du er i tvivl om jeg kan løse, så spørg. Dét er gratis og det kan være jeg er den eventyrer du har brug for i dit party.

I Far Tegner løser jeg også alle mulige andre visuelle og kreative opgaver.

Hvem er Far?

Far Tegner (Mig) og mine to døtre

Vigtigst af alt er jeg far til to vidunderlige piger. De er en evig kilde til inspiration (og frustration), hvilket med mellemrum resulterer i tegnerier.

Jeg har en baggrund som projekt- og procesleder og oplevelsesdesigner.
Ved siden af Far Tegner har jeg i en længere årrække arbejdet med strategisk kommunikation, sociale medier, content marketing og visuel kommunikation i det offentlige og private . Her har jeg brugt visuel facilitering som værktøj i udviklingsprocesser, rådgivningssituationer og workshops.

Synes du at min erhvervserfaring kunne være spændende at dykke længere ned i, så er du meget velkommen til at hoppe forbi min profil på LinkedIn. Du er også meget velkommen til at tilføje mig til dit netværk, hvis nu du synes det kunne være fikst at have sådan en tegneglad type på hånden, vil sparre om noget, eller hvad det nu måtte være. Du kan også følge Far Tegner på LinkedIn ;). 

Hvis du har spørgsmål, eller vil tilbyde mig en opgave, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig her på siden.


Tak for info, men jeg ved stadig ikke helt…

Det er ingen skam. En vis portion skepsis er sundt og nettet flyder jo nærmest over af lovprisende, SEO-venligt salgsgas. Jeg tænker, at mine tidligere løste opgaver kan give dig den bedste ide om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Dem kan du dykke ned i på min side om ‘Projekter’, eller ved at trykke på denne smarte knap.


Book et møde

Inden jeg kan give et tilbud på en opgave, skal jeg som regel vide noget mere om det. Derfor er første skridt altid at vi skal mødes. Det kan være på telefonen, digitalt eller i den virkelige verden.

På den måde kan vi få afdækket dine behov og få afstemt forventningerne, så du får en pris og et produkt, som du bliver tilfreds med.

Dem her har jeg løst opgaver for: