KOM21

#konference

Visuelle referater fra KForums årlige konference om kommunikation

Danmarks største portal for professionelle kommunikatører – Kommunikationsforum – afholder årligt en konference, hvor tidens trends og udfordringer for kommunikationsbranchen vendes.
I 2021 deltog blandt andet Kommunikationsdirektør for Rigspolitiet, Anders Frandsen; Social Medie Guru, Astrid Haug; Filosof-Rockstjerne, Vincent Hendricks og Direktør for Sundhedsstyrelsen og kommunikativ superhelt, Søren Brostrøm.

“Deltagere og oplægsholdere på KOM21 var meget begejstrede for Far Tegners visuelle referater og delte dem selv videre på sociale medier, så konferencens pointer fik endnu større rækkevidde

/Ditte Havelund – Marketingansvarlig, KForum

Kommunikationsforum
Kommunikationsforum (KForum) er Danmarks største netværk for professionelle kommunikatører.
Far Tegner leverede grafisk facilitering til kommunikationskonferencen KOM21, som KForum arrangerede og har desuden leveret grafik og illustrationer til markedsføring af KForums netværkstilbud.

Kommunikationsbranchen anno 2021

Corona fyldte naturligvis meget til konferencen. Dermed var banen kridtet op til at snakke om, hvordan man bedst skaber tryghedsskabende og tillidsvækkende kommunikation. Det andet helt store emne på konferencen var etik i kommunikationsbranchen. Flere store skandaler de seneste år og en større bevidsthed om fake news har sat ridser i lakken hos K-folkene og fordrer at der kigges ind ad.

Visuelle referater

Far Tegner opsummerede vores konference KOM21 kreativt, sjovt og præcist. “

/Ditte Havelund – Marketingansvarlig, KForum


Jeg er altså stadig lidt i tvivl…

Det er ingen skam. En vis portion skepsis er sundt og nettet flyder jo nærmest over af lovprisende, SEO-venligt salgsgas. Jeg tænker, at mine tidligere løste opgaver kan give dig den bedste ide om, hvordan du kan bruge grafisk facilitering til at styrke læringsudbyttet af din konference.

Dem kan du dykke ned i på min side om ‘Projekter’, eller ved at trykke på denne smarte knap.


Book et møde

Inden jeg kan give et tilbud på grafisk facilitering til dit arrangement, skal jeg simpelthen vide noget mere om det. Derfor er første skridt at vi skal mødes. Det kan være på telefonen, digitalt eller i den virkelige verden.

På den måde kan vi få afdækket dine behov og få afstemt forventningerne, så du får præcis den grafiske facilitering som passer bedst til dit arrangement og budget.