Kampen for Danmark

#brætspil

Kampen for Danmark er et et satirisk brætspil.
Kan DU blive Danmarks nye højrefløjsikon?

Mads L. Brynnum (stand-up komiker, forfatter og spildesigner) kontaktede mig i 2017. Han ville høre om jeg ville være med til at lave et satirisk brætspil om højrefløjens politik i Danmark. Særligt på flygtninge og immigrationsområdet.

Det er der kommet ‘Kampen for Danmark’ ud af.


Brætspillet 'Kampen om Danmark' er et satirisk take på den højre drejning som er foregået over en årrække på flygtninge- og integrationsområdet.
Brætspillet ‘Kampen for Danmark’ er et satirisk take på den højredrejning som er foregået over den seneste lange årrække på flygtninge- og integrationsområdet.

Spillet er et klassisk roll-n-move med spørgsmål og alt muligt. Lidt ligesom det gamle ‘Danmarks-spillet’.
Jeg har stået for grafik og lay-out, mens Mads har stået for 99% af tekst og regler.
Spillet er lige til at printe ud – helt gratis. Man skal bare bruge 1 almindelig terning og en række (næsten) valgfrie brikker.

Du kan hente ‘Kampen for Danmark’ helt gratis og lige til at printe ud i min butik her på siden.

Vi lavede forresten et andet spil sammen – som også havde politisk tema – tilbage i 2015: Valgkamp – et spil om Mudder, Magt og Mærkesager.

Du kan også hente ‘Valgkamp’ til gratis print i min butik.

Har du lyst til at indgå et samarbejde omkring design og/eller udvikling af et brætspil er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig.


Jeg er altså stadig lidt i tvivl…

Det er ingen skam. En vis portion skepsis er sundt og nettet flyder jo nærmest over af lovprisende, SEO-venligt salgsgas. Jeg tænker, at mine tidligere løste opgaver kan give dig den bedste ide om, hvordan du kan bruge grafisk facilitering til at styrke læringsudbyttet af din konference.

Dem kan du dykke ned i på min side om ‘Projekter’, eller ved at trykke på denne smarte knap.


Book et møde

Inden jeg kan give et tilbud på grafisk facilitering til dit arrangement, skal jeg simpelthen vide noget mere om det. Derfor er første skridt at vi skal mødes. Det kan være på telefonen, digitalt eller i den virkelige verden.

På den måde kan vi få afdækket dine behov og få afstemt forventningerne, så du får præcis den grafiske facilitering som passer bedst til dit arrangement og budget.