Kommunikationsstrategi

#workshop

Visualisering af kommunikationsstrategi på sociale medier for RådgivningsDanmark

Brancheorganisationen RådgivningsDanmark understøtter og udvikler en lang række gratis, sociale rådgivningstilbud for deres medlemsorganisationer. Det gør en kæmpe forskel at du kan få den rette rådgivning, når du beder om hjælp. Ikke mindst, hvis du er på kanten af samfundet, eller på anden vis udsat. Det kan betyde forskellen på liv og død, håb og modløshed eller handlekraft og opgivenhed. RådgivningsDanmark ønskede derfor en ny kommunikationsstrategi for at opnå større synlighed for organisationens aktiviteter, så de kan nå ud til flere danskere.

Med udgangspunkt i nogle afstemte budskaber, målgrupper og mål skitserede Far Tegner en række bud på kommunikationsplaner, som samlede vigtige informationer om tid, indhold, platforme, målgruppe, budskaber, måling, effekt, udfordringer og forskellige elementers indbyrdes relation på enkelte overskuelige ark. Arkene fungerede som udgangspunkt for samtale og videreudvikling af det overordnede kommunikationsarbejde i forbindelse med ansættelse af en ny kommunikationskonsulent.

Visualisering af kommunikationsstrategi

Vi var meget imponerede over Far Tegners forberedelse og vildt flotte illustrationer. “

/Trine Nyby – Direktør, RådgivningsDanmark


Jeg er altså stadig lidt i tvivl…

Det er ingen skam. En vis portion skepsis er sundt og nettet flyder jo nærmest over af lovprisende, SEO-venligt salgsgas. Jeg tænker, at mine tidligere løste opgaver kan give dig den bedste ide om, hvordan du kan bruge grafisk facilitering til at styrke læringsudbyttet af din konference.

Dem kan du dykke ned i på min side om ‘Projekter’, eller ved at trykke på denne smarte knap.


Book et møde

Inden jeg kan give et tilbud på grafisk facilitering til dit arrangement, skal jeg simpelthen vide noget mere om det. Derfor er første skridt at vi skal mødes. Det kan være på telefonen, digitalt eller i den virkelige verden.

På den måde kan vi få afdækket dine behov og få afstemt forventningerne, så du får præcis den grafiske facilitering som passer bedst til dit arrangement og budget.