eCommerce Power Day

#konference

Visuelle referater fra eCommerce Power Day 2017 – en konference om e-handel og marketing

eCommerce Power Day er en e-handel og marketingskonference, som afholdes årligt af det digitale bureau No Zebra. I 2017 leverede Far Tegner grafisk facilitering af konferencens oplæg. Det foregik live til konferencen, hvor de visuelle referater løbende blev posted på sociale medier og efterfølgende sendt ud til deltagerne, hvor de var et populært take-away.

“Far Tegners streg var kærkommen på Clever Content Conference, hvor hans visuelle referater stak ud blandt tweets på konferencens officielle hashtag.

/Anders G. Jensby – Communications & Marketing Manager, No Zebra

No Zebra er et digitalt marketingsbureau. Far Tegner leverede grafisk facilitering til deres marketingskonference E-commerce Power Day
No Zebra er et digitalt marketingsbureau.
Far Tegner leverede grafisk facilitering til deres e-handel- og marketingskonference E-commerce Power Day i 2017.

Visuelle referater

Far Tegner fangede lynhurtigt essensen af oplæggene og omdannede kreativt ord til tegninger”

/Anders G. Jensby – Communications & Marketing Manager, No Zebra

Jeg er altså stadig lidt i tvivl…

Det er ingen skam. En vis portion skepsis er sundt og nettet flyder jo nærmest over af lovprisende, SEO-venligt salgsgas. Jeg tænker, at mine tidligere løste opgaver kan give dig den bedste ide om, hvordan du kan bruge grafisk facilitering til at styrke læringsudbyttet af din konference.

Dem kan du dykke ned i på min side om ‘Projekter’, eller ved at trykke på denne smarte knap.


Book et møde

Inden jeg kan give et tilbud på grafisk facilitering til dit arrangement, skal jeg simpelthen vide noget mere om det. Derfor er første skridt at vi skal mødes. Det kan være på telefonen, digitalt eller i den virkelige verden.

På den måde kan vi få afdækket dine behov og få afstemt forventningerne, så du får præcis den grafiske facilitering som passer bedst til dit arrangement og budget.